2018 Demokratijamboree

Demokratijamboree18-byline2.3-428x286

Den 9-11 november 2018 arrangeras Demokratijamboree och Scouternas stämma i Karlstad, på Karlstad CCC. Demokratijamboree genomsyras av temat FNs globala mål för hållbar utveckling, vilket både inspirerar helgen och Scouternas strategiarbete.

Vi bjuder in Äventyrarna och Utmanarna att hänga med denna helg. Utöver stämman som är på söndagen kommer det finnas många workshops att gå på. Är man också väldigt intresserad av stämman och demokratin inom Scouterna kan man gå och läsa alla motioner och proportioner på påverkanstorget.

Boende

Kommer att ske på golvförläggning i skolsal. Sovsäck och liggunderlag ska tas med.

Deltagaravgift

Mat, logi och material kostar. Därför är det en deltagaravgift för alla som åker på Demokratijamboreen.

För ombud och deltagare under 26 år: 600 kronor + 50 kronor för logi.

För ombud och deltagare som är 26 år eller äldre: 750 kronor + 50 kronor för logi.

Avgiften för Äventyrarna och Utmanarna tar vi ur deras gemensamma kassa.

Anmälan

Anmälan är öppen till den 10:e oktober. Men vi vill veta om ni ska med senast torsdagen den 4:e oktober.

Ni kan läsa mer om Demokratijamboreen på scoutservice.